INDEX

RADIO Dukagjini
 


Radio Dukagjini

Radio Dukagjini, ju ofron mundesine te ndegjoni muzike te zhandrrit se gjuhes shqipe. Do i transmitojme te gjithat kenget te cilat kan qen apo ende jan ne skenden muzikore.

Ju mundeni t'na ndiqeni permes webfaqes, poashtu mundeni te shkarkoni & instaloni Radio Toolbar-in i cili do te vendoset ne internet shfletuesin e juaj (sic ne Internet Explorer apo ne Firefox) dhe te na ndegjoni drejt per drejt.
DOWNLOAD   Ndegjo: Radio Dukagjini Ndegjo: Radio Dukagjini 
Radio dukagjiniNdihme & Help

Radio Shqip, ju ofron mundesin qe te i ndegjoni radiot shqiptare ne internet.